Свинина є одним із найпопулярніших видів м’яса серед українців, хоча далеко не кожен з нас знає, які її частини вживати можна, а які — не бажано.

Так, за словами дієтологів, найкращими видами м’яса є вирізка, корейка та окіст. Дані частини містять мінімальну кількість жиру та найбільший рівень корисних речовин.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, хорошим вибором стане лопатка та ошийок, які, завдяки присутності невеликої кількості жиру, є дуже соковитими та ніжними.

А от уникати фахівці радять так званих субпродуктів зі свинини — щоки, вуха, рулька, гомілка, хрящі та сухожилля. Всі ці частини дуже жирні та, крім того, готуються дуже довго.