Відомий український режисер Семен Горов пригадав, як побився з російським актором Олексієм Паніним.

Сталося це просто на знімальному майданчику шоу “Зірка+зірка”, який виходив в 2010-2011 роках. У цьому шоу українські артисти співали у дуетах з російськими знаменитостями. Виконавчим продюсером проєкту був Семен Горов, а Панін брав участь.

За словами Горова, з боку російських артистів завжди відчувалося зневажливе ставлення. Режисер зазначив, що вони вважали Київ своєю дачею, де все затишно, смачно та привітно:

“Та й приїжджали, як на дачу. Я почав це відчувати ще на початку 2000-х. У свій час, за наївністю, мабуть, мені хотілося, щоб у тих мюзиклах проглядала просвітницька ідея, щоб люди з Росії знайомилися з українським. Ось із цього ми з командою виходили, працюючи в цих проєктах. Але поступово почало доходити до того, що нам казали прямо: ось цього українського артиста прибираємо, ставимо російського. І я зрозумів, яка мета цієї співпраці”, – розповів Горов oboz.ua.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тоді ж на “Зірка+Зірка” своєю поведінкою обурив Панін, і Горов “натовк йому пику”:

“На проєкті “Зірка+Зірка” доходило до скандалів. Навіть бійка сталася з актором Олексієм Паніним просто на знімальному майданчику. Він теж почувався імперцем, який може тут поводитися, як заманеться. Зараз, коли бачу, як він бігає з українським прапором, гадаю: ну й гаразд. Я вірю, що люди можуть змінюватися. Може те, що я йому морду набив – теж трохи привело до тями”, – сказав Горов.