Полковник запасу ЗСУ Роман Світан прокоментував вибухи, які стаються на російських військових об’єктах, та озвучив доволі несподівану версію.

В етері “24 каналу” він сказав, що вибухи та пожежі у РФ можуть бути наслідками атак БПЛА або ж роботи української розвідки.

На думку військового експерта, зокрема причиною потужних вибухів на Тамбовському пороховому заводі могли бути або українські дрони, або спецоперація ГУР.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Світан припустив, що українські “Бобри” шукали “тамбовських вовків” у Тамбові. Від центральних регіонів України туди близько 700-1000 км. На його думку, туди могли добратися спецпідрозділи ГУР або Служби зовнішньої розвідки, а “Бобри” туди не долітають. Проте для зовнішньої розвідки БПЛА закуповують у росії, бо їх легко купити там за рахунок Китаю.

Світан відреагував на вибухи у військові частині під Волгоградом, куди ж долітають “Бобри”, або ж можуть добратися українські агенти. Він не виключає, що активізувалася українська розвідка та на території країни-окупантки виконує завдання. Такі масовані атаки ставатимуться тільки частіше, головне, щоб ГУР, СЗР та інші спецпризначенці отримували достатнє фінансування.