Керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що наближається переломний момент у війні проти російської федерації.

Під час візиту до США Єрмак виступив в Інституті Гудзона у Вашингтоні, пише Bloomberg. Там він заявив про контрнаступ Сил оборони України, який “розвивається”. Водночас 2024 рік стане вирішальним у військовому конфлікті.

За словами керівника ОП, країнам треба посилити санкції проти росії, а Україні надати додаткові системи озброєння для захисту неба перед ймовірними зимовими ракетними обстрілами РФ цивільної та енергетичної інфраструктури.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як пишуть журналісти, цитуючи слова Єрмака, президент України Володимир Зеленський знає, як здобути перемогу у війні проти росії.

Своєю чергою Єрмак мав змогу зустрітися та поспілкуватися з радниками з нацбезпеки США, Німеччини, Франції та Великої Британії. Також він мав особисту зустріч з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.