Український співак Арсен Мірзоян вперше назвав причину смерті матері його дружини Ніни Матвієнко.

В інтерв’ю програмі “Слава+” він зауважив, що у народної артистки України була онкологія, хоч та і не жалілася на здоров’я. Як відомо, Ніна Митрофанівна померла 8 жовтня, коли їй раптово стало зле.

За словами Мірзояна, Ніна Матвієнко завжди дотримувалась дієт та здорового способу життя. Різке погіршення її стану просто шокувало всю родину.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Мірзоян розповів, що було важко на неї дивитися у такому стані, відвідувати її у лікарні. Матвієнко просила, щоб чоловіки не приходили, а тільки дівчата. Проте приїжджали усі, хоч вона і не хотіла, аби її бачили такою. Така ситуація тривала місяць.

Ніна Митрофанівна не хотіла, аби її вважали слабкою. Сама ж вона вважала себе здоровою, у неї ніколи не боліло нічого. Більше інформації про смерть матері розповість Тоня Матвієнко, якщо захоче, сказав співак.