На початку листопада в одному з ресторанів Вінниці побилися службовці СБУ та військові. Останнім не сподобався російський шансон, що лунав з приміщення, де гуляли представники Служби безпеки.

“Центр протидії корупції” (ЦПК) дізнався подробиці про кількох учасників бійки, зокрема, про контррозвідника СБУ Дмитра Сивака.

З’ясувалося, що у його родичів – батька та бабусі – є чималий автопарк, в якому дорогі автомобілі та мотоцикл.

Так, бабуся Сивака має мінівен Volkswagen Caravelle 2021 року випуску вартістю до 45 тисяч доларів, а батько – мінівен Volkswagen Caravelle 2018 року випуску, Volkswagen e-Golf (2019) та мотоцикл BMW R 1250 RT (2019).

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даними ЦПК, у реєстрах немає інформації про бізнес родини Сивака, який би сприяв законному придбанню транспортних засобів.

“При цьому, жодних даних про те, що бабуся чи батько Дмитра Сивака мали чи мають бізнес, у реєстрах немає”, – звернули увагу в ЦПК.