Часник є дуже популярним продуктом у нашій країні, адже сфера його застосування у кулінарії практично безмежна.

У зв’язку з цим багато українців запасаються цим продуктом заздалегідь і нерідко стикаються з проблемами при його зберіганні.

Щоб цього уникнути, слід скористатися елементарним лайфхаком, який допоможе забути про псування овочу надовго.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для цього необхідно взяти невелику скляну банку, засипати трохи рису на дно, після чого укласти туди часник.

Крупа вбиратиме надмірну вологу і не дасть часнику прорости, втратити свіжість і аромат.