Часник є дуже популярним продуктом у нашій країні, адже сфера його застосування у кулінарії практично безмежна.
У зв’язку з цим багато українців запасаються цим продуктом заздалегідь і нерідко стикаються з проблемами при його зберіганні.
Щоб цього уникнути, слід скористатися елементарним лайфхаком, який допоможе забути про псування овочу надовго.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Для цього необхідно взяти невелику скляну банку, засипати трохи рису на дно, після чого укласти туди часник.
Крупа вбиратиме надмірну вологу і не дасть часнику прорости, втратити свіжість і аромат.