Заступник командира тактичного підрозділу особливого призначення “Грім”, снайпер “Дід” закликав владу встановити чіткі терміни служби в армії.

У інтерв’ю ТСН він заявив, що українці не поспішають мобілізовуватися, оскільки вони не розуміють, скільки часу їм доведеться служити.

“Одна із причин – ніхто не знає, наскільки ти йдеш воювати. І багато хто ставить питання – до кінця війни, це скільки? Ми втомились, ми теж люди”, – сказав “Дід”.

Він також зауважив, що людей демотивує і поведінка військкомів, або скандали, пов’язані з керівниками ТЦК.

“Демотивація є і через те, що творять військкоми. Ці побиття – неважливо, хто він – ухилянт чи ні. Ну як можна бити? Можливо вони хочуть ухилитися, але це не означає, що їх можна бити”, – додав він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Дід” наголосив, що Україна має знайти спосіб мотивувати людей служити в армії, інакше вона залишиться без захисників.

“Я не засуджую за це людей. Але я розумію, що в один момент нас не залишитися. Це очевидно. Ви готові мене замінити, інших замінити? Ким? Тоді хочеться запитати хлопців – нас вб’ють, що ви робитимете”, – сказав він.