Дочка колишнього нардепа Михайла Добкіна Алла, яка веде свій російськомовний блог про здорове харчування, співає та працює моделлю, нещодавно відсвяткувала свій день народження. Зʼясувалося, що вона повернулася з-за кордону до Києва, де зустрілася з батьками та друзями на святі.

У мережі опублікували багато фото з заходу з геоміткою столиці, а сама іменинниця похизувалася фотосесією зі святкування. На одному з кадрів вона ніжно цілує тата, що спантеличило її підписників. В які скандали потрапляла дочка екснардепа, чому її засуджували та куди Алла Добкіна поїхала після повномасштабного нападу РФ на Україну?

На святі дочки Михайла Добкіна зібралися її наближчі, які фотографувалися з 30-річною зіркою соцмереж.  

У 2017 році мережу сколихнула новина про те, що Алла Добкіна вийшла заміж за колишнього депутата Олега Гуревича у кросівках, що на той час було дуже незвично побачити на нареченій. На церемонію, до речі, запросили еротичного фотографа із Росії Дмитра Плюсніна.

Алла пішла під вінець у весільній сукні вартістю $9 тис. (230 тис. грн), що, згідно з декларацією її батька, дорівнює майже чотирьом його річним зарплатам. Уже тоді в мережі заговорили про ніжні фото з Добкіним.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У 2019 році дочка колишнього скандального нардепа показала свого сина Марка, а в 2021 розлучилася з чоловіком. Після того, як російські окупанти перетнули кордон України на Харківщині, вона забрала первістка та переїхала до Туреччини.

У квітні 2023 року вона повернулася до Харкова, а пізніше публікувала фото зі Стамбула та європейських курортів. Донедавна про місцезнаходження Алли Добкіної нічого не було відомо. Проте завдяки її запрошеним на день народження друзям зʼясувалося, що ювілей модель провела в Києві.