Останнє затемнення цього року – лунарна космічна подія, яка станеться 28 жовтня – принесе з собою потужну хвилю енергії, яка подарує відчуття оновлення та зцілення. Затемнення завжди припадає на повню, коли сила Місяця перебуває на піку, а його світло вказує шлях уперед. Для трьох знаків зодіаку ця повня буде означати не просто початок оновлення, а входження у благословенну і сповнену щастя фазу.

Астрологи радять представникам цих знаків тримати свої серця відкритими, наче щойно розквітлі квіти, і старатись підтримувати настрій на високому рівні. Це привабить у їхнє життя нове щастя. Дізнайтесь, чи є ваш знак серед трійки найбільш благословенних.

Рак

Ця повня вкупі із затемненням посилить усвідомлення глибоких змін, що відбуваються у вашій духовній сфері. Зараз ви шукаєте заземлення та стабільності, прагнете довгострокової безпеки та комфорту. Затемнення буде хорошим моментом, щоби подумати над своїми поглядами та переконаннями та відмовитись від усього, що не служить вашому благу. Скористайтеся можливістю відпустити старі стереотипи мислення, щоб звільнити місце для продуктивних ідей. Нехай сяюче світло повного місяця приведе вас до більшого відчуття ясності та просвітління.

Крім того, ця повня може змінити ваш підхід до спілкування. Прийміть заклик до нових вражень, адже Всесвіт спонукає вас вийти за межі зони комфорту. Це не означає, що вам потрібно робити щось екстремальне чи небезпечне. Але навіть вибір нового ресторану чи маршруту прогулянки можуть дати вам свіжий погляд на речі. Відкрийте себе нескінченним можливостям, щоби збагатити власне життя. Всесвіт з нетерпінням чекає на можливість обдарувати вас своїми благословеннями.

Скорпіон

Повня закличе вас подбати про власне психічне здоров’я. Зараз саме час взяти до уваги необхідність відпочинку та релаксації. Насолоджуйтесь ніжним шепотом Всесвіту, що спонукає вас сповільнитися і поповнити запаси енергії. Зосередьтесь на дружбі, надіях, мріях та підтримці. Оцініть, наскільки здоровими є ваші стосунки з близькими і за потреби перевстановіть кордони з ними. Ви зможете розв’язати конфлікти та припинити драми, які не давали вам спокою. Скористайтеся цією нагодою, щоб внести ясність, уважно вивчивши свої дружні стосунки. Визначте, які зв’язки наповнюють вас позитивом і наснагою, а які приносять тільки спустошення та втому.

Також у дні найбільшої сили Місяця ви будете перебувати в центрі уваги, візьмете на себе роль головного героя, хоча зазвичай вам комфортніше на другому плані. Глибоко вивчіть свій внутрішній стан. Скористайтесь цим потужним моментом, щоби уважно придивитись до людину, в яку ви еволюціонуєте. Пам’ятайте, що помилки вашого минулого не визначають того, ким ви стали. Приймайте та любіть себе, це допоможе вам успішно зростати.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Риби

Настає час подумати, як щоденні ритуали допомагають збагатити ваше життя радістю та комфортом. Якщо ви опинилися в полоні звичок, які більше не сприяють вашому фізичному благополуччю, настав час відмовитись від них – ви будете здивовані, які разючі зміни це принесе. Послабте контроль за собою та своїм розпорядком дня. Дбайливо ставтесь до свого тіла, піклуйтесь про нього. Зцілення – це те, чого ви справді потребуєте. Зараз настав час повернути собі внутрішню силу, але при цьому вкрай важливо виявити до себе ту ж доброту, прощення, співчуття та любов, яку ви так щедро даруєте іншим.

Крім того, повня із затемненням принесе вам дозу слави та визнання. Ви зможете побачити, який слід хочете залишити у цьому величезному світі. Відчуйте рух усередині себе, який спонукає вас звільнитися від інших очікувань. Дозвольте інтуїції вивести вас на правильний шлях. Прийміть своє право на визнання. Інвестуйте в себе – ці інвестиції, зроблені зараз, окупляться з лишком. Настав час віддати належне своїй цінності та вирушити у чудову подорож самопізнання та любові до себе.