Осінь – ідеальний сезон для приготування смачних, корисних овочевих салатів. Для пікантного смаку можна додати гриби, зелень та бобові.

Кулінарка Ірина поділилася в Instagram рецептом смачного салату з варених яєць, з маринованими опеньками та зеленою цибулею.

Інгредієнти:

  • варені яйця – 5 шт.
  • консервована квасоля – 1 б
  • мариновані опеньки – 1 б
  • зелена цибуля – пучок
  • майонез чи сметана – за смаком
  • сіль, чорний перець

Спосіб приготування:

Варені яйця нарізаємо великими кубиками. З квасолі зливаємо рідину і перекладаємо у миску. Мариновані опеньки промиваємо і додаємо в салат.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Туди ж додаємо нарізану цибулю. Заправляємо салат майонезом або сметаною, додаємо сіль та чорний перець, перемішуємо.

Готовий салат можна їсти відразу і можна поставити в холодильник на декілька годин!