Осінь – ідеальний сезон для приготування смачних, корисних овочевих салатів. Для пікантного смаку можна додати гриби, зелень та бобові.
Кулінарка Ірина поділилася в Instagram рецептом смачного салату з варених яєць, з маринованими опеньками та зеленою цибулею.

Інгредієнти:
- варені яйця – 5 шт.
- консервована квасоля – 1 б
- мариновані опеньки – 1 б
- зелена цибуля – пучок
- майонез чи сметана – за смаком
- сіль, чорний перець
Спосіб приготування:
Варені яйця нарізаємо великими кубиками. З квасолі зливаємо рідину і перекладаємо у миску. Мариновані опеньки промиваємо і додаємо в салат.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Туди ж додаємо нарізану цибулю. Заправляємо салат майонезом або сметаною, додаємо сіль та чорний перець, перемішуємо.
Готовий салат можна їсти відразу і можна поставити в холодильник на декілька годин!