М’ясні гнізда – один із варіантів звичайних домашніх котлет. Але завдяки незвичайному зовнішньому вигляду вони перетворюються на оригінальну страву, яку можна подати до святкового столу. Для приготування м’ясних гнізд вам знадобляться фарш, сир і помідори. Помістити до духовки та запекти.

Інгредієнти:

  • фарш свинячий – 800 г
  • крупа манна – 1 ст. л.
  • яйце – 1 шт.
  • сир твердий – 200 г
  • помідор – 2 шт.
  • майонез
  • чорний перець мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

Сир натираємо на дрібній тертці. Помідори нарізаємо кільцями.

До фаршу додаємо яйце, манну крупу, перець, сіль. Перемішуємо і відбиваємо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

З підготовленого фаршу формуємо кружечки з невеликим заглибленням у центрі. Змащуємо майонезом, кладемо кільце помідора всередину гнізда і присипаємо сиром. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.

Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.