М’ясні гнізда – один із варіантів звичайних домашніх котлет. Але завдяки незвичайному зовнішньому вигляду вони перетворюються на оригінальну страву, яку можна подати до святкового столу. Для приготування м’ясних гнізд вам знадобляться фарш, сир і помідори. Помістити до духовки та запекти.
Інгредієнти:
- фарш свинячий – 800 г
- крупа манна – 1 ст. л.
- яйце – 1 шт.
- сир твердий – 200 г
- помідор – 2 шт.
- майонез
- чорний перець мелений
- сіль
Спосіб приготування:
Сир натираємо на дрібній тертці. Помідори нарізаємо кільцями.
До фаршу додаємо яйце, манну крупу, перець, сіль. Перемішуємо і відбиваємо.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
З підготовленого фаршу формуємо кружечки з невеликим заглибленням у центрі. Змащуємо майонезом, кладемо кільце помідора всередину гнізда і присипаємо сиром. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.