Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску. Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м’ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • свинячі ребра – 1,5 кг
  • пиво темне – 0,5 л
  • мед – 3 ст. л.
  • кетчуп – 3 ст. л.
  • імбир свіжий – 100 г
  • чебрець сухий – 0,5 ч. л.
  • гірчиця суха – 1 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Спосіб приготування:

Свинячі ребра промиваємо та обсушуємо паперовим рушником.

Імбир натираємо на дрібній тертці. Додаємо гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішуємо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Натираємо цією сумішшю ребра, кладемо до холодильника на ніч.

Потім викладаємо ребра до форми, заливаємо пивом. Накриваємо фольгою та запікаємо за температури 180 градусів одну годину. Потім знімаємо фольгу, змащуємо ребра кетчупом і запікаємо ще 30 хвилин.