Для бутербродів використовуйте смачний хліб і солодку цибулю. А якщо буряки відварите напередодні, то часу на приготування піде набагато менше.

Якщо зварені буряки натрете на тертці, змішаєте з часником і майонезом, викладете на чорний хліб і додасте зверху шматочок оселедця, то отримаєте неймовірно смачну закуску.

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт. (невеликий);
  • часник – 1 зубчик;
  • чорний хліб;
  • майонез;
  • ріпчаста цибуля.

Спосіб приготування:

Буряк добре миємо та відварюємо в шкірці до готовності (від моменту закипання треба 45-50 хвилин). Воду зливаємо, остужуємо. Відварені буряки очищуємо від шкірки й натираємо на середній тертці. Додаємо пропущений через прес часник і майонез. Перемішуємо, солимо за смаком.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Оселедець розрізаємо на філе, видаляючи з риби кісточки.

Чорний хліб нарізаємо трикутниками. Викладаємо на нього бурякову масу, а зверху кладемо шматочок оселедця. Прикрашаємо кільцями цибулі.