Для бутербродів використовуйте смачний хліб і солодку цибулю. А якщо буряки відварите напередодні, то часу на приготування піде набагато менше.
Якщо зварені буряки натрете на тертці, змішаєте з часником і майонезом, викладете на чорний хліб і додасте зверху шматочок оселедця, то отримаєте неймовірно смачну закуску.
Інгредієнти:
- буряк – 1 шт. (невеликий);
- часник – 1 зубчик;
- чорний хліб;
- майонез;
- ріпчаста цибуля.
Спосіб приготування:
Буряк добре миємо та відварюємо в шкірці до готовності (від моменту закипання треба 45-50 хвилин). Воду зливаємо, остужуємо. Відварені буряки очищуємо від шкірки й натираємо на середній тертці. Додаємо пропущений через прес часник і майонез. Перемішуємо, солимо за смаком.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Оселедець розрізаємо на філе, видаляючи з риби кісточки.
Чорний хліб нарізаємо трикутниками. Викладаємо на нього бурякову масу, а зверху кладемо шматочок оселедця. Прикрашаємо кільцями цибулі.