Всі ми знаємо, що мед вважається чи не єдиним продуктом, термін придатності якого є необмеженим.
Дане твердження можна назвати правдивим, але лише частково, адже при неправильному зберіганні мед може стати непридатним дуже швидко.
Тому, щоб продукт довго залишався свіжим і радував смаком та корисними властивостями важливо пам’ятати, що мед не любить великої вологості, за якої він починає бродити.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Також не варто зберігати мед при надто високій або, навпаки, надто низькій температурі. В обох випадках продукт почне виділяти шкідливий елемент гідроксиметилфурфурол.
Ідеальними для меду вважаються такі умови:
- Температура 11-15 градусів Цельсія
- Відсутності прямих сонячних променів
- Сухість.