З мультиваркою приготування їжі стає значно простішим. Проте важливо знати кілька правил, якщо ви нею користуєтеся.

Експерти Mirror повідомили, що існує поширена помилка, якої допускаються багато людей і яка може спровокувати навіть харчове отруєння.

У мультиварці краще не готувати заморожене м’ясо, овочі або готові заморожені страви, оскільки їхнє повне розморожування та початок приготування займе багато часу. Тобто ці продукти знаходитимуться за небезпечної температури впродовж тривалого часу, а це спровокує зростання бактерій.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Аби у вас не виникало такої проблеми, насамперед треба попередньо розморозити заморожені продукти в холодильнику, або в холодні воді чи мікрохвильовці на спеціальному режимі.

Проте є виняток, коли ви готуєте у мультиварці ту їжу, на пакуванні якої позначено, що ці інгредієнти дозволено готувати у замороженому стані.