Сьогодні прилавки магазинів ломляться від десятків видів хліба, але проблема в тому, що весь черствіє за лічені години, що призводить до необхідності позбавлятися від зіпсованого продукту і, як наслідок, витрачати на придбання нової порції додаткові кошти.

Але уникнути зайвих витрат можна, раз і назавжди засвоївши правила зберігання хліба, завдяки яким виріб зможе залишатися свіжим багато днів.

Як кажуть досвідчені пекарі, найгіршим місцем для зберігання хліба, попри суспільну думку, є холодильник. Втім, заморожувати хліб для тривалого зберігання, навпаки, можна й потрібно.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але якщо говорити про короткострокове зберігання продукту, то ідеальним для цього буде прохолодне сухе місце, де немає перепадів вологості та температури.

На кухні таким місцем може стати спеціальна хлібниця, яку потрібно розташувати максимально далеко від плити.