У Севастополі після вибуху у штабі Чорноморського флоту РФ влаштували поминки офіцера. Під час заходу отруїлися семеро людей, з яких двоє – на смерть.

Російські телеграм-канали повідомили, що причиною отруєння стала рибна страва.

Зазначається, що під час поминального обіду в одному з ресторанів Севастополя нездужали семеро представників окупаційних військ Російської Федерації. Вони були відправлені до лікарні з ознаками отруєння.

Двоє з постраждалих померли у реанімації.

У пабліках росіяни пишуть, що подібні “трагедії” вже були зафіксовані раніше. Зокрема, влітку від отруєння загинула ціла родина.

У пабліках росіяни пишуть, що подібні “трагедії” вже були зафіксовані раніше. Зокрема, влітку від отруєння загинула ціла родина. Пишуть, що так званий “губернатор” Севастополя Михайло Розважаєв навіть заборонив похорон загиблих. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він доручив їх «тихо і по черзі закопати через тиждень» і в жодному разі не ховати разом, щоб не привертати увагу. 

“Тоді розголос привів до появи в місті перевірки з Москви й хоч якимось спробам влади навести лад у місті. Але, як бачимо, трагедії продовжуються. Якась одна суцільна чорна смуга…”, – йдеться у повідомленні.