Незважаючи на те, що влада України весь рік проводила посилену підготовку країни до проходження зимового сезону, бути готовими до різноманітних ексцесів громадяни мають у будь-якому випадку.

Сумніватися в підлості та підступності росіян не доводиться, тому, напевно, незабаром відновляться удари по об’єктах критичної інфраструктури, і ніхто не знає, чи витримає наша енергосистема такий безпрецедентний виклик цього разу.

У зв’язку з цим фахівці вже склали список речей, які обов’язково мають бути в наявності у кожного українця цієї зими:

1) Продукти харчування

Насамперед слід запастися продуктами, які можуть довго не псуватися без холодильника і легко готуються. Йдеться про крупи, макаронні вироби, м’ясні та рибні консерви, сухарі, чай і каву.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

2) Ліки

Навіть якщо у вас немає жодних серйозних захворювань, що вимагають регулярно приймати ті чи інші медикаменти, в домашній аптечці обов’язково повинні бути ліки від застуди, знеболювальне, протидіарейні засоби, сорбенти, ліки для серця, антисептик, бинти та пластир.