Мера Львова Андрія Садового підозрюють у зловживанні службовим становищем. Про це повідомив журналіст та депутат Київської облради Володимир Горковенко.

За його словами, справа стосується незаконного продажу у 2015 році земельної ділянки у промзоні “Рясне-2”, площа якої становила 23,5 га.

Горковенко стверджує, що нині ділянку перекупила інвестиційна компанія Dragon Capital.

“Йдеться про скандальний продаж ділянки на кільцевій дорозі під індустріальний парк М10, будівництво якого завершує компанія Dragon Capital”, – повідомив він.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він зауважив, що Державне бюро розслідувань внесло інформацію про зловживання Садовим до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань.

За даними журналіста, мера Львова звинуватили у розтраті майна громади. Йдеться про десятки мільйонів гривень. Мало місце начебто зловживання владою і службове підроблення. Садовому може загрожувати 12 років ув’язнення.