У Німеччині актор, що знімається у дорослих фільмах, наругався з українки, якій надав прихисток. Українка, яка жила вдома у порноактора, була письменницею, що виїхала з України через повномасштабне російське вторгнення.

Як повідомляє BILD, навесні 2022 року 36-річний чоловік розмістив оголошення у соцмережах, що готовий прийняти у себе вдома біженців з України. У травні цього ж року на вокзалі Берліна він зустрів 27-річну українську письменницю, що пише книги для дітей. Жінка зголосила прийняти його пропозицію пожити в будинку актора.

Окрім знімання у дорослому кіно чоловік працює вчителем музики. Він викладає гру на фортепіано та саксофоні.

За даними видання, якось чоловік замкнув українку в будинку та періодично гвалтував.

Під час судового засідання стало відомо, що інцидент стався у квартирі підозрюваного в районі Кепенік. Якось він накинувся на біженку, вона вибігла на балкон та кричала про допомогу. Однак він затулив їй рота й затяг назад у помешкання. Жінці все одно вдалося втекти від насильника. Вона звернулася до поліції й порноактора арештували.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сам актор заперечує, що гвалтував дівчину, каже, що секс був за згодою. Щодо побиття жінки, він каже, що одного разу дав їй ляпаса, коли “вона повідомила поліцію мою адресу, яку, мабуть, прочитала в моєму партквитку”.

Очікується, що суд оголосить вирок у справі 13 жовтня.