Очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов розповів, яку “диво-зброю” російські окупанти вихваляють, але так і не наважилися застосувати на полі бою.

На “Ялтинській Європейській Стратегії” він зауважив, що росіяни тільки говорять про якісь новинки в техніці, але насправді не створили жодної “диво-зброї”.

На фронті вже згоріло чимало російських танків Т-90, а розхвалений окупантами танк Т-14 “Армата” так і не випустили на поле бою.

За словами Буданова, ворог тільки кілька разів вдався до застосування бронетранспортерів “Бумеранг”, а вони успішно згоріли.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очільник військової розвідки пояснив, що росіяни зрозуміли, що не треба використовувати Т-14 в Україні, оскільки після знищення привабливість цієї машини для експорту різко знизиться. Відтак, її навіть не було виведено на фронт в Україні.

Крім цього, насправді вся російська техніка дуже добре горить, зокрема вже знищено багато танків Т-90. Загалом РФ вже втратила понад 4500 танків за час повномасштабної війни.