Відомий актор, телеведучий та волонтер Сергій Притула вдруге одружився 2015. Його ораницею стала Катерина Сопельник з Донецька. Вони познайомилися, коли разом працювали на телеканалі. За два роки у пари народилася донька Соломія.

2021 року у Катерини та Сергія народилася ще одна донька, яку вони назвали Стефанією.

Притула у своїх соцмережах зазвичай публікує фотозвіти фонду свого імені, який працює на забезпечення фронту всім необхідним, проте інколи він показує й світлини своєї родини.

Якось він опублікував спільне з дружиною фото та пожартував: “Збирались у відпустку. Дружина каже: «Хочу на піраміди». Прилетіли, дивимось. Каже: «то не ті». Як вгодити, вже не знаю!!!”. Волонтер, як з’ясувалося відвіз дружину не до Єгипту, а в Мексику, де вони відвідали місцеву пам’ятку історії – піраміду Кукулькана. Ця споруда у давнину була храмом мая і тольтеків.

Також Сергій Притула інколи вітає дружину з днем народження, публікуючи її фото. Якось 2020 року він опублікував світлину, на якій його дружина зображена на фоні моря.

“З днем народження, намистинко! Дякую, що ти завжди поруч! За підтримку і любов. За доглянутих дітей і сімейний затишок! За те, що коли важко, ти це “гасиш”, а коли добре — ти “каталізатор”! Будь здорова і май натхнення до праці! Я завжди поруч! Люблю!”, – написав тоді Притула.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Його підписники були вражені його почуттями до коханої та бажали їм довічного подружнього щастя.

Нагадаємо, Притула до шлюбу з Катериною був одружений на Юлії Андрійчук з Тернополя. 2008 році пара стала батьками сина Дмитра.