Буряк має безліч корисних речовин. Страва стане смачним доповненням для м’яса, риби та різних гарнірів. Для приготування салату нам знадобляться варений буряк і маринована цибуля.

Інгредієнти:

  • Буряк відварений – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Олія – 2 ст. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль

Спосіб приготування:

Буряк попередньо відварюємо або запікаємо у духовці.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо яблучний оцет та цукор. Перемішуємо.

Залишаємо промаринуватися на 15 хвилин. Потім зливаємо маринад.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Буряк натираємо на “корейській” тертці. Додаємо часник (видавлений через прес), мелений коріандр, лимонний сік, посолити. Вливаємо олію.

Додаємо мариновану цибулю.

Все перемішуємо.