Буряк має безліч корисних речовин. Страва стане смачним доповненням для м’яса, риби та різних гарнірів. Для приготування салату нам знадобляться варений буряк і маринована цибуля.
Інгредієнти:
- Буряк відварений – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Коріандр мелений – 1 ч. л.
- Олія – 2 ст. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль
Спосіб приготування:
Буряк попередньо відварюємо або запікаємо у духовці.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо яблучний оцет та цукор. Перемішуємо.
Залишаємо промаринуватися на 15 хвилин. Потім зливаємо маринад.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Буряк натираємо на “корейській” тертці. Додаємо часник (видавлений через прес), мелений коріандр, лимонний сік, посолити. Вливаємо олію.
Додаємо мариновану цибулю.
Все перемішуємо.