Головний воєнний злочинець Росії Володимир Путін заговорив про переговори з Україною, чим викликав у громадян країни-терориста істерику. Росіяни обурилися через слова свого диктатора та заявили, що з Україною домовлятися не можна.

Громадяни РФ у традиційній для себе манері заговорили про “нацистів” і розмріялися про “знищення” України. Своїми агресивними думками росіяни поділились у пропагандистському Telegram-каналі.

Кремлівський диктатор заявив, що Україна нібито має скасувати указ президента Володимира Зеленського про заборону переговорів із Росією. При цьому у хворій уяві Путіна зробити це мають Сполучені Штати.

Також ватажок Кремля вкотре почав розповідати казки про “провальний” контрнаступ ЗСУ та абсурдні втрати української армії. Путін вважає, що з початку контрнаступальної операції ЗСУ нібито втратили близько 18 тисяч бронемашин та понад 71 тис. осіб.

У такі цифри не повірили навіть росіяни, проте найбільше їх розлютили слова Путіна про переговори. Громадяни РФ продовжили говорити пропагандистськими наративами про “нацистів” та про бажання “знищити” Україну.

Водночас громадяни РФ порадили диктатору бути обережнішими з висловлюваннями про “провальний” контрнаступ ЗСУ, а краще звернути увагу на керівництво міноборони РФ.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦