Бразильський мільярдер Хосе Безерра де Менезес Нето (Біньйо Безерра) був знайдений мертвим у своєму пляжному особняку, розташованому в Гуаружі, на узбережжі поблизу Сан-Паулу.

Біля тіла 64-річного чоловіка лежала і його 62-річна дружина Лучіана. Вона також померла. В особняку знайшли мертвим і собаку мільярдера.

Поліція вже провела розслідування та з’ясувала причину трагедії. Розтин тіла Безерри вказав, що всі мешканці особняка загинули через отруєння чадним газом. Скоріш за все, стався витік диму з котла, який використовувався для опалення будівлі.

Прессекретар поліції сказав, що це схоже на прорив труби, тобто газ не мав можливості вийти з будівлі, а натомість накопичувався всередині будинку. Виявився ще один факт – мільярдер пошкодував грошей на встановлення датчиків чадного газу у своєму маєтку.

Зазначається, що 27-річний син мільярдера Родріго Пассос Безерра де Менезес та інші члени родини були вдома, коли стався трагічний інцидент. Ніхто не постраждав.

У поліції повідомили, що тіла Хосе і Лучіани знайшов саме їхній син Родріго.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Хосе та Лучіана спали на одному з верхніх поверхів, тож газ піднявся вгору й отруїв подружжя.

Що відомо про Біньйо Безерра

Хосе був досвідченим банкіром і бізнесменом, у Forbes його називали дев’ятою найбагатшою людиною в бразильському штаті Сеара. Статок Безерра становив 1,5 мільярда бразильських реалів (понад 311 мільйонів доларів). Він займав 205 місце в списку найбагатших людей Бразилії.