Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що вище керівництво РФ переоцінило свої можливості.

Як пише “Укрінформ”, повномасштабна війна проти України не пішла на користь Росії та путінському режиму. Оскільки в РФ не витримує економіка, адже тримається вона на запасах.

За словами Буданова, РФ втратила свою військову міць за майже два роки від російського вторгнення в Україну. Професійна російська армія, як така, закінчилася ще минулої осені, а свої ряди вони поповнюють мобілізованими. РФ не може виготовляти достатньо озброєння та військової техніки.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Очільник ГУР наголосив, що російсько-українська війна – перший військовий конфлікт, де уже застосовано усі типи озброєнь, починаючи від підводних човнів та бомбардувальників.

На його думку, треба змінювати логіку, оскільки не все в руках російської федерації та інших країн, адже щось залежить саме з України.