Смаження їжі на олії – найпопулярніший спосіб приготування їжі. При цьому далеко не всі знають, що в такому випадку в продукти потрапляє багато канцерогенів.

Вони утворюються при нагріванні олії до високої температури і можуть викликати рак.

При цьому є один спосіб уберегти себе від цього негативного впливу.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо відмовитися від смаженої їжі ви не в змозі, то замініть олію на сало. Його щільність не дозволяє продуктам прилипати і не забезпечує їх поглинання на відміну від олії.

До того ж страва, приготовлена на салі, міститиме в собі в рази менше канцерогенів, що робить цей спосіб смаження найменш шкідливим для організму.