37-річний онук відомого українського актора Богдана Ступки під час війни в Україні живе в США разом з дружиною та донькою. Дмитро Ступка час від часу викладає у соцмережі фото та відео свого безтурботного життя у Штатах.

Днями він похвалився у Фейсбуці та Інстаграмі, як відзначав день народження. Під його світлиною одна з дописувачок написала “Цинічно, але не здивована”. Це була матір захисника “Азовсталі” Іллі Самойленка. Алла Самойленко вирішила присоромити чоловіка.

Утім Дмитро Ступка образився на цей коментар й відповів словами: “Мені вас шкода, зверніться до психіатра”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Підписники актора нагадали йому, що він нагрубив матері Іллі Самойленка, який під час війни не розгулює за кордоном, а захищає країну.

Після хвилі хейту Ступка видалив свій допис з Facebook, однак залишив в Instagram. А щоб йому не писали критики, повидаляв усі коментарі під своїм фото та обмежив користувачів у можливості залишати коментарі.