Анастасія Заворотнюк помітно зміцніла після тяжкої хвороби і вже може дозволити собі виходити в люди. Такою інформацією ділиться видання «Главред» із посиланням на російські пропагандистські ресурси.

За даними джерела, вперше в громадському місці актриса, яка хворіє на рак, з’явилася на вісімдесятилітті своєї мами. Ювілей родина Заворотнюк відзначала у ресторані і, подейкують, сама Анастасія там була також присутня.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте слід розуміти, що онкологія помітно погіршила зовнішній вигляд вчорашньої красуні. Під дією гормональних препаратів «няня Віка» помітно погладшала, хоча про це можна тільки здогадуватися.

Очевидно, скрізь, де з’являється зірка, діє сувора заборона на використання фототехніки. Принаймні до сьогоднішнього дня жодної фотографії Заворотнюк після хвороби в публічному доступі не з’явилося.