Щоб приготувати квашені помідори під капроновою кришкою нам знадобляться такі інгредієнти:

Помідори
Кріп, хрін та листя вишні
Часник

Для розсолу необхідні:

1,5 л води
105 г солі
1 столова ложка цукру

Спосіб приготування:

Листя складаємо на дно банки, на них кладемо помідори, потім часник, а потім знову листя

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У підготовлену для розсолу воду додаємо цукор та сіль.

Заливаємо томати водою та накриваємо кришкою, після чого поміщаємо у тепле місце на 3 доби

Готово! Після охолодження помідори можна їсти.