Щоб приготувати квашені помідори під капроновою кришкою нам знадобляться такі інгредієнти:
Помідори
Кріп, хрін та листя вишні
Часник
Для розсолу необхідні:
1,5 л води
105 г солі
1 столова ложка цукру
Спосіб приготування:
Листя складаємо на дно банки, на них кладемо помідори, потім часник, а потім знову листя
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У підготовлену для розсолу воду додаємо цукор та сіль.
Заливаємо томати водою та накриваємо кришкою, після чого поміщаємо у тепле місце на 3 доби
Готово! Після охолодження помідори можна їсти.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение