Українські військові після багатьох тижнів кровопролитних боїв зуміли здолати головну лінію оборони окупантів у Запорізькій області. Судячи з даних із супутників, на сьогоднішній день прорив відбувся вже у двох ділянках так званої «лінії Суровікіна».

За словами військового аналітика Олександра Коваленка, ситуація для росіян продовжує стрімко погіршуватися, оскільки під час стримування ЗСУ ворог спалив левову частку своїх ресурсів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У зв’язку з цим фахівець припустив, що прорив української армії є цілком реальним, і до кінця поточного місяця наші бійці будуть у Токмаку. У жовтні основні зусилля будуть зосереджені безпосередньо на звільненні Мелітополя.

«Це реальний розвиток подій. І все-таки, що задумав український Генштаб, буде зрозуміло з часом», — наголосив Коваленко.