Мариновані помідори – це, мабуть, найкраща “зимова” закуска, яку люблять мільйони. При цьому закривають овоч далеко не всі, побоюючись складнощів, які можуть виникнути під час готування.
Спеціально для таких людей ми хотіли б поділитися найпростішим рецептом томатів, який не потребує жодних навичок у кулінарії.
Для цього нам знадобляться:
Помідори
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Оцет – 4 ст. л.
Щільно укладаємо овоч у банку і заливаємо окропом, після чого залишаємо воду на 15 хвилин, зливаємо рідину
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У каструлі доводимо до кипіння 1 літр води із сіллю та цукром. Після цього додаємо оцет і знову чекаємо на закипання.
Маринад вливаємо в банку, закатуємо її, перевертаємо вгору дном і загортаємо в ковдру.