Курячі гомілки з овочами — це повноцінна страва: м’ясо з гарніром. Готується досить швидко, потрібно лише скласти підготовлені інгредієнти: курячі гомілки, овочі та приправи — у форму для запікання і поставити запікатися в духовку.
Інгредієнти:
- Курячі гомілки – 6 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Томати чері – 10 шт.
- Перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 4 шт.
- Спеції прованських трав
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений
- Спеції для курки
- Сіль
- Олія
Спосіб приготування:
Курячі гомілки миємо та обсушуємо.
Додаємо соєвий соус, спеції, перець, одну столову ложку олії та сіль. Натираємо цією сумішшю гомілки і залишаємо промаринуватися на 20 хвилин.
Перець солодкий миємо та очищаємо від плодоніжок та насіння. Нарізаємо на великі шматочки.
Часник нарізаємо часточками.
Картоплю миємо та чистимо. Розрізаємо на великі шматки.
Додаємо часник, нарізаний болгарський перець, дві столові ложки олії, посипаємо спеціями прованських трав.
Солимо та перемішуємо.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У форму для запікання викладаємо гомілки, картоплю з перцем.
Зверху викладаємо помідори чері.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30-40 хвилин до золотистого кольору. Посипаємо зеленню.