Дитина, яка мешкає з батьками та сестрою в окупованому росіянами Криму, написала звернення до українців та відправила його у пляшці в море у надії, що його почитають мешканці вільних від окупантів земель України.

Це щемливе послання знайшла сім’я, яка відпочивала біля моря в Одеській області. Коли вони знайшли пляшку на пляжі, то вирішили віднести її на смітник, одначе помітили всередині аркуш паперу.

Пляшку відкрили й витягли з неї записку, що була написала великими літерами. Дитина, яка написала це послання, зазначила, що вона мешкає в окупованому Криму з батьком, матір’ю та сестрою. Вона написала, що чекає, коли півострів звільнять від росіян.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Сподіваємося, цей лист попаде в руки українців. Вся наша сім’я чекає на звільнення від росіян. Крим — це Україна. Ми вас дуже чекаємо. Я, моя сестричка Маша, мама і папа”, – йшлося у записці.

Родина яка знайшла записку, каже, що була дуже розчулена цим листом. Вони вирішили зберегти його та згодом знайти дитину, яка могла відправити це послання.