Українські розвідники за допомогою дрона-камікадзе 28 серпня атакували місце розташування підрозділу Росгвардії ОМОН «Ахмат-1» (кадирівців).

Відповідне відео опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України. Зазначається, що спецоперація була проведена спільно з місцевими партизанами, яких координувало ГУР.

“Після окупації міста кадирівці захопили й переобладнали для своїх потреб будівлю на вул. Будівельників, 46, де раніше знаходилось місцеве відділення одного з українських банків”. – повідомили у розвідці.

Зазначається, що приліт по кадирівцях відбувся о 09.50.

Унаслідок удару дрона постраждав особовий склад російських бойовиків та їхні автомобілі, що були припарковані біля вказаної будівлі. Після “прильоту” в казармі спалахнула пожежа.

“На місце події прибули пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Наразі уточнюється інформація щодо кількості вбитих та поранених кадирівців”, – додали в ГУР.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В ГУР запевнили, що місцеве цивільне населення не постраждало.

Раніше у ГУР показали відео спецоперацій, проведених 23 та 24 серпня в Енергодарі та у місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області.