Британський театральний актор Шив Гревал заявив, що побував на “тому світі”.

Про візит у загробне життя знаменитості пише видання nypost.com. Зазначається, що у 60-річний Шив 9 лютого 2013 року обідав з дружиною біля будинку на південному сході Лондона. Раптом у нього стався серцевий напад.

Його дружина Елісон швидко викликала швидку, однак поки лікарі їхали, його серце перестало битися. Вже дорогою до лікарні серце актора вдалося запустити заново.

Шив Гревал каже, що за цей час він побував у загробному житті.

“Я знав, що я мертвий та відчував, як якісь речі повністю відокремлюються від мого тіла. Я був ніби в порожнечі, але міг відчувати емоції”, – поділився чоловік.

Він каже, що сильно прагнув повернутися назад до дружини та продовжувати жити.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли це відбувалося з чоловіком, лікарі ухвалили рішення оперувати його – у головну артерію йому ввели стент, оскільки ця судина була закоркована. Потім його ввели у штучну кому на місяць.

Коли чоловіка повернули до життя, він розповів, що зіткнувшись зі смертю, його сприйняття життя змінилося. Зокрема, він почав займатися мистецтвом. У своїх картинах він показує те, що побачив у загробному житті.