У соцмережах жорстко розкритикували Віктора Павліка, який нещодавно вже випробував на собі всю силу народного гніву, «засвітивши» в Instagram Stories перепустку для поїздок Києвом під час комендантської години, що дає, зокрема, допуск на закриті для решти громадян об’єкти.

Цього разу причиною громадського невдоволення стало відео, яке в блозі опублікувала молода дружина артиста. На ньому була зображена зустріч Павліка зі своєю літньою мамою.

Користувачі звернули увагу на те, що, незважаючи на статки зіркового сина, жінка живе в старому будинку, який давно потребує ремонту.

«Який бідний будинок у вашої мами, може, хоч побілить їй стіни?», — обурилися користувачі у коментарях.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте сам Павлик запевняє, що допомогу матері пропонує регулярно, але вона від неї категорично відмовляється. Мало того, майже всю свою скромну пенсію жінка збирає, і потім роздає близьким, у тому числі й синові.

«У нас на цьому тлі постійна війна із мамою. Щоб не скривдити маму, я відчуваю, що треба взяти», — пояснював він у одному з інтерв’ю.