2020 року британський принц, герцог Сассекський Гаррі з дружиною Меган Маркл заявили, що не будуть виконувати королівські обов’язки, відмовившись й від фінансових привілеїв, які вони мали за своїм статусом. Після скандалу подружжя виїхало до США і королівська родина позбавила Гаррі та Меган титулів “Королівські Високості”.

Тепер же титул “Його Королівська Високість” принца Гаррі прибрали з офіційного сайту королівської родини. Тобто це сталося через три роки після того, як було ухвалене відповідне рішення на офіційному рівні.

Як повідомляє телеканал GBN, в розділі сайту The Royal Family, в якому розповідається про кожного члена сім’ї, фото принца Гаррі розмістили майже на самому кінці сторінки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Принц Гаррі, герцог Сассекський, народився 15 вересня 1984 року в Лондоні. Він старший син принца Чарльза і принцеси Діани, другий у черзі на британський престол. Гаррі здобув освіту в Ітонському коледжі та Королівській військовій академії Сандхерст. У 2003 році він служив у Королівській кінній гвардії в Іраку та Афганістані. У 2018 році Гаррі одружився з Меган Маркл, американською акторкою. У них двоє дітей: Арчі Гаррісон Маунтбеттен-Виндзор і Лілібет Діана Маунтбеттен-Виндзор.

Гаррі і Меган пішли у відставку з королівської сім’ї у 2020 році і переїхали до Каліфорнії. Вони заснували благодійну організацію Archewell, яка займається питаннями психічного здоров’я, освіти та сталого розвитку.