У сезон баклажанів приготуйте гарну та смачну закуску. Для цієї страви потрібно мінімум інгредієнтів. Обсмажені баклажани чудово поєднуються з сирною начинкою та базиліком.
Інгредієнти:
- Баклажани 2 шт.
- Моцарелла 200 г
- Помідори 2 шт.
- Базилік 2 гілочки
- Олія
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Зелень
Спосіб приготування:
Миємо баклажани та обрізаємо краї. Розрізаємо уздовж тонкими скибочками. Пересипаємо їх сіллю та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Миємо та обсушуємо базилік, а помідори та сир нарізаємо повздовжніми скибочками.
На розпеченій сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажуємо баклажани з двох боків до золотистого кольору. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
На кожен баклажан кладемо по скибочці помідора, сиру та листочок базиліка. Солимо та перчимо. Загортаємо в рулетик і так робимо з кожним.
Викладаємо на блюдо та прикрашаємо зеленню.