У сезон баклажанів приготуйте гарну та смачну закуску. Для цієї страви потрібно мінімум інгредієнтів. Обсмажені баклажани чудово поєднуються з сирною начинкою та базиліком.

Інгредієнти:

  • Баклажани 2 шт.
  • Моцарелла 200 г
  • Помідори 2 шт.
  • Базилік 2 гілочки
  • Олія
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • Зелень

Спосіб приготування:

Миємо баклажани та обрізаємо краї. Розрізаємо уздовж тонкими скибочками. Пересипаємо їх сіллю та залишаємо на 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Миємо та обсушуємо базилік, а помідори та сир нарізаємо повздовжніми скибочками.

На розпеченій сковорідці з невеликою кількістю олії обсмажуємо баклажани з двох боків до золотистого кольору. Викладаємо їх на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На кожен баклажан кладемо по скибочці помідора, сиру та листочок базиліка. Солимо та перчимо. Загортаємо в рулетик і так робимо з кожним.

Викладаємо на блюдо та прикрашаємо зеленню.