З кабачків можна приготувати десяток різноманітних страв, які відрізнятимуть як зовнішнім виглядом, так і смаковими якостями.
Пропонуємо приготувати кабачки у клярі, які за смаком нагадують не цей популярний овоч, а м’ясо. Виходить чудова закуска, від якої пальчики оближеш.
Для приготування цієї страви не потрібно мати якихось особливих навичок, а ось результат здивує, як вас, так і ваших гостей.
Необхідні інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- твердий сир – 100 г;
- пшеничне борошно – 50 г;
- сухарі для панірування – 100 г;
- яйця – 4 шт.;
- сушена петрушка – 1 ч. ложка;
- паприка мелена – 1 ч. ложка;
- сіль та мелений чорний перець – на власний смак.
Як приготувати неймовірні кабачки?
Для початку помийте та обсушіть рушником кабачки. Після цього виконайте кілька простих дій: поздовжні смуги за допомогою виделки. Далі наріжте кабачки шматочками середньої величини і перекладіть у глибоку миску. Додайте спеції, перемішайте та залиште настоюватися на пів години.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Натріть сир на терці та змішайте його з яйцями і паприкою. В іншій мисці треба до борошна додати панірувальні сухарі та все перемішати.
Далі розпочинайте смаження. На розігріту пательню покладіть шматочки кабачки, які ви спочатку “викупали” у яйця з сиром, а потім у суміші сухарів та борошна. Кожен шматок треба смажити з обох сторін близько 5 хвилин. Подавати страву можете зі сметаною з кропом, або іншим улюбленим соусом.