У Польщі не залишили поза увагою чергову порцію марень, яка пролунала з вуст Олександра Лукашенка. Старий автократ, відомий своєю любов’ю до розповідей про те, “звідки на Білорусь готується напад”, взявся до старого.

На нещодавній зустрічі з Володимиром Путіним самопроголошений президент РБ заявив, що тепер начебто на його країну готуються напасти поляки, які вже розмістили свої військові бази біля кордону республіки.

На цьому фоні Лукашенко пригрозив, що на Варшаву можуть розпочати свій похід бойовики ПВК «Вагнер».

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте особливої паніки у мешканців Польщі ці слова не викликали. Багато користувачів, судячи з коментарів на сайтах, поставилися до цих заяв скептично.

Багато хто з них звернув увагу, що Польща є частиною НАТО, тому напад на неї активує п’яту статтю Альянсу, вкинувши агресора у війну відразу з трьома десятками країн по обидва боки Атлантичного океану.