Український кулінарний експерт Андрій Величко, який здобув кулінарну освіту в Інституті Поля Бокюза та вивчав “нову французьку кухню”, поділився своїм рецептом хрумких огірків. В цей період року, за його словами, саме час для квашених, малосольних та хрумких огірків.

Для приготування цієї страви вам знадобляться сіль, вода, свіжі огірки, різні трави, часник та гострий перець.

Рецепт досить простий: візьміть літр води та додайте ложку солі. Додайте свіжі огірки та обрані трави, особливо кріп (огірки краще брати молоді, а кріп – старий, з парасольками). Додайте часник та гострий перець до свого смаку.

Розташуйте кріп та часник з чилі на дні посудини, а потім додайте огірки. Залийте все солоною водою та залиште на три дні при кімнатній температурі.

Починаючи з другого дня, Андрій рекомендує починати куштувати огірки, щоб вловити той самий момент, коли вони починають кваситися, але ще залишаються малосольними. І коли ви отримаєте “ідеальні огірки”, ви можете зберігати їх вже у холодильнику.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, щоб огірки були хрумкими, радиться вимочити їх у холодній воді кілька годин перед заквашуванням.

Такий рецепт допоможе вам насолодитися хрумкими та ароматними огірками. Спробуйте цей простий, але смачний спосіб приготування огірків та насолоджуйтесь їхнім смаком.