Підлітку з Індії поклоняються як “богу-мавпі”. 14-річний Суреш з Індії став місцевою знаменитістю після того, як у нього виріс 60-сантиметровий хвіст.

Хлопчика порівнюють з індуїстським богом Шрі Хануманом, який має хвіст мавпи, повідомляє Dailystar.

Хвост Суреша росте з його спини з дитинства. Його заплітають у косу, і він дратує хлопчика, оскільки не дозволяє йму нормально спати. До того ж хлопцеві доводиться підбирати ретельно одяг, оскільки він не усе може вдягнути через хвоста. Йому також боляче, коли він сідає чи встає, і він каже, що йому важко зосередитися на навчанні.

Деякі лікарі припускають, що хвіст Суреша є результатом рідкісного генетичного захворювання, хоча інша думка полягає в тому, що це пов’язано з нестачею поживних речовин під час вагітності його матері.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Попри те, що деякі з його сусідів шанували Суреша як бога, інші глузували з нього. У результаті підліток тепер відчайдушно намагається позбутися свого хвоста, хоча, на жаль, схоже, що лікарі не зможуть йому допомогти.

Суреш каже, що він мріє жити нормальним життям, без свого хвоста. Він сподівається, що одного дня він зможе знайти спосіб позбутися його і жити так, як живуть інші діти його віку.