Відпустка американського професора в Великій Британії перетворилася на кошмар через незвичайну кімнату в орендованому через Airbnb житлі.

Як повідомляє nypost, американському професору Девіду Гольцу випала відпустка у Великій Британії, але коли він прибув до орендованого житла (реєструвався через платформу Airbnb), то виявив, що спальня і ванна кімната знаходяться в одному приміщенні.

Гольц, який зупинився в Лондоні, вперше відчув, що його чекають неприємності ще під час бронювання, коли помітив, що в оголошенні немає жодного відгуку. Однак він не звернув на це особливої уваги.

А вже коли довелося заселятися, то чоловік був вражений.

Він опублікував фотографію, на якій видно, що ліжко розташоване всього на декілька сантиметрів від унітаза. Варто відзначити, що туалет відгороджений тонким склом, а душ і раковина знаходяться напроти.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Це враження, коли ви заходите до своєї кімнати й розумієте, що вся просторість по суті є лише великою ванною кімнатою, в якій господар розмістив ліжко”, – прокоментував Девід.

Після цього чоловік звернувся до служби підтримки Airbnb, де йому було сказано, що скаргу розглянуть, проте, наразі гість не отримав відповіді від платформи.