Речник російського диктатора прокоментував зустріч Владіміра Путіна та власника ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина у Кремлі. Розмова тривала три години.

Це відбулося 29 червня, пишуть “Ведомости”. Окрім Пригожина, який за 200 км від Москви зупинив своїх найманців, також було 34 особи. Про що саме спілкувалися всі ці люди три години, невідомо.

Утім, Пєсков зауважив, що Путін послухав доповіді командирів та оцінив, як працює “Вагнер” на фронті під час російсько-української війни.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На зустріч обговорили спробу “вагнерівців” здійснити збройний переворот у росії. Рішення припинити наступ було ухвалено після розмови Пригожина з білоруським президентом Олександром Лукашенко.

Ввечері 24 червня у Кремлі оголосили про те, що з “Вагнером” було досягнуто домовленостей і врегульовано ситуацію. Також припинили кримінальне провадження проти Пригожина, який покинув росію та вирушив до Білорусі.