Шоу «Файна Юкрайна» однаково прославило як Сергія Притулу, так і його партнера за проектом Андрія Молочного. Але якщо перший зараз робить все для перемоги рідної країни, то другий її зрадив і вважає за краще заробляти криваві рублі в РФ.

Як пише «Обозреватель», ще в 2014 році актор почав підігравати російській пропаганді і розповідав на своїх відео про «натовпи фашистів», які марширують Києвом.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Просував Молочний також наративи про «неонацистів», «утиск російськомовних”, публічно принижував українську мову на росТВ, називаючи її «придатною лиш для сільськогосподарського середовища», а також закликав до Путіна про допомогу.

Не пробудило у гумористі почуття любові до батьківщини й вторгнення 24 лютого. Єдині його публікації за останні півтора роки щодо України були пов’язані з «виселенням» УПЦ МП з Лаври.