У Сінгапурі лікарі були шоковані виявивши, що дискомфорт у горлі пацієнта був викликаний незвичайною причиною – восьминогом, який застряг у його стравоході.

Згідно з повідомленням nypost.com, 55-річний чоловік зрозумів, що щось не так, коли після їди він почав блювати. Він також відчував проблеми з ковтанням, що змусило його звернутися до лікаря.

Медичний персонал провів комп’ютерну томографію, яка показала несподіване утворення у стравоході пацієнта. Наступне дослідження шлунково-кишкового тракту з використанням гнучкої трубки підтвердило наявність восьминога зі щупальцями.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Лікарі спробували виштовхнути або витягти молюска, але це не принесло успіху. Тому вони вирішили провести ендоскопію для забезпечення доступу до восьминога. За допомогою щипців медики зуміли захопити голову тварини й вийняти її з пацієнта.

Завдяки зусиллям медичного персоналу, чоловік успішно відновився після операції й був виписаний з лікарні через два дні.