Щоб приготувати смачне куряче філе, потрібно кілька простих інгредієнтів та трохи часу.

Завдяки гірчиці страва набуває нового смаку та аромату. До курячого філе підійдуть соуси: сметанний, томатний чи сирний.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • гірчиця готова – 1 ст. л.;
  • борошно;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • олія – для смаження.

Спосіб приготування:

Куряче філе нарізаємо шматочками завтовшки один сантиметр. Злегка відбиваємо молотком.

Викладаємо філе в миску. Додаємо гірчицю, сіль та перець. Все перемішуємо, щоб воно повністю вкрилося маринадом. Залишаємо на 30 хвилин за кімнатної температури.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Обвалюємо куряче філе в борошні, потім у яйці.

На розпеченій сковороді з олією обсмажуємо куряче філе до золотистої скоринки.