Щоб приготувати смачне куряче філе, потрібно кілька простих інгредієнтів та трохи часу.
Завдяки гірчиці страва набуває нового смаку та аромату. До курячого філе підійдуть соуси: сметанний, томатний чи сирний.
Інгредієнти:
- куряче філе – 600 г;
- яйця – 2 шт.;
- гірчиця готова – 1 ст. л.;
- борошно;
- перець чорний мелений;
- сіль;
- олія – для смаження.
Спосіб приготування:
Куряче філе нарізаємо шматочками завтовшки один сантиметр. Злегка відбиваємо молотком.
Викладаємо філе в миску. Додаємо гірчицю, сіль та перець. Все перемішуємо, щоб воно повністю вкрилося маринадом. Залишаємо на 30 хвилин за кімнатної температури.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Обвалюємо куряче філе в борошні, потім у яйці.
На розпеченій сковороді з олією обсмажуємо куряче філе до золотистої скоринки.