Бійці 50-го полку імені полковника Семена Височана разом з іншими підрозділами Сил оборони змогли успішно відбити атаку російських військових та закріпитись на нових позиціях у Луганській області.

Попри чисельну перевагу противника, українським військовим вдалося знищити 40 окупантів, поранити понад 100 ворожих солдатів і зруйнувати їхню техніку. Російські війська не здавалися й продовжували атаку, проте нацгвардійці витримали другий наступ і успішно відновили контроль над позиціями, не відступаючи та не віддавши ніякої території російським бойовикам.

У мережі з’явилося відео бою бійців Нацгвардії з російською ордою:

Цей епізод зіткнення тривав приблизно 18 годин і включав спільну роботу різних груп військових, а також використання аеророзвідки та корекцію вогню. Українські захисники продемонстрували не тільки мужність, але й високу професійну майстерність, що дозволило їм вдало здійснити відповідь на агресію та утримати свої позиції.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Захисники з Нацгвардії вже не перший місяць стійко тримають оборону, а їхні дії на полі бою є яскравим прикладом відданості своїй країні. Вони впевнено йдуть в ногу з метою України стати вільною та незалежною. Незламність та рішучість нацгвардійців є невіддільною частиною загальної боротьби за мир та суверенітет.

Ця перемога нацгвардійців є черговим доказом незламності українського народу у боротьбі за свободу та незалежність.